Dusah Uhrin Jr nu va mai fi, incepand de miercuri, antrenorul echipei Poli Timisoara, tehnicianul ceh urmand sa se desparta de formatia alaturi de care a incheiat pe locul doi sezonul 2010-2011 al Ligii 1 la fotbal (nr. ulterior, echipa de pe "Dan Paltinisanu" a fost retrogradata pentru ca nu a primit licenta). Informatia a fost confirmata de catre site-ul oficial al gruparii Viola.

Dusan Uhrin JrFoto: AGERPRES

"Joi, 27 iulie, de la ora 12,00, la stadionul "Dan Paltinisanu", la sala de conferinte va avea loc o intalnire cu mass-media a lui Dusan Uhrin. Tehnicianul va conduce maine dimineata, de la ora 9,30, ultimul antrenament in calitate de "principal" al Politehnicii Timisoara" - se precizeaza pe site-ul oficial al Politehnicii Timisoara.

Cu toate ca a declarat initial ca ar dori sa ramana si in Liga 2 alaturi de banateni, Uhrin a renuntat pana la urma dupa ce a fost anuntat ca salariul ii va fi redus considerabil. Favorit pentru a prelua echipa timisoreana este Edi Iordanescu, fiul fostului selectioner Anghel Iordanescu.

Nascut pe 11 octombrie 1967, la Praga, Uhrin Jr s-a aflat in doua randuri pe banca tehnica a formatiei Politehnica Timisoara: in sezonul 2007-2008 si in cursul campionatului recent incheiat: 2010-2011.