Otelul a pierdut pe terenul nou promovatei Petrolul (nr. s-a jucat la Buzau), campioana Romaniei fiind invinsa cu 2-1. Echipa pregatita de Dorinel Munteanu a incheiat disputa cu doi jucatori mai putin pe teren (Punosevac - 40' si Antal 67' fiind eliminati pentru cumul de cartonase galbene). Eroul gazdelor a fost Daniel Oprita, autor al unei duble (72', 90').

Click aici pentru rezultate si clasament.

Punosevac a deschis scorul (27') dupa ce a impins in poarta, din apropiere, o minge scapata de portarul Zimmermann. Pana la pauza, marcatorul campioanei avea sa fie eliminat pentru doua cartonase galbene.

Antal l-a copiat pe coechipierul sau, iar in minutul 67 a fost trimis la cabine dupa o intrare dura cu talpa (al doilea galben, primul fusese luat pentru proteste).

In aceste conditii, apararea lui Dorinel Munteanu a cedat de doua ori: in minutul 72 Oprita a inscris cu o lovitura de cap (la coltul lung) de la aproximativ 11 metri, iar in minutul 90 a inchis tabela cu un sut la vinclu de la marginea careului mare.

Echipa pregatita de Valeriu Rachita a inceput sezonul din Liga 1 cu o victorie in fata campioanei en-titre.

"Ne asteptam sa avem un meci greu, dar ne-am descurcat foarte bine, chiar si 11 la 11. Ei au dat un gol norocos si noi am aratat ca suntem o echipa unita. A fost o victorie meritata. Nu ma asteptam sa dau doua goluri, dar sunt foarte bucuros. Nu este o surpriza ca am batut azi, eram foarte increzatori. Ne asteptam la un succes, sincer! Publicul a asteptat de mult timp aceasta promovare. La pauza, Rachita ne-a spus sa jucam in continuare, ca e sigur de victorie" - Daniel Oprita (Digisport).

Alte rezultate consemnate luni:

FC Brasov - Gaz Metan Medias 2-1 (Chipciu 31', Distefano 94' - Parvulescu 43')

Concordia Chiajna - Sportul Studentesc 1-2 (Pana 3' - Irimia 1', Ghinga 84').