Argentina a trait o mare dezamagire la Copa America (a fost eliminata inca din sferturile de finala), iar selectionerul Sergio Batista ar putea fi demis in urmatoarele ore. Barcelona si Real nu vor sa-si lase jucatorii la echipa nationala (se vor duela in Supercupa Spaniei pe 14 august), iar in aceste conditii, "Pumele" sunt tot mai aproape de a renunta la amicalul cu Romania, dupa cum anunta "La Nacion", conform gsp.

Vor mai ajunge Aguero si Messi la Bucuresti?Foto: Reuters

Situatia de la nationala Argentinei este una delicata, sud-americanii trecand printr-o perioada nefasta: la Copa America (unde au fost tara gazda) au dezamagit, selectionerul este la un pas de demitere, iar amicalul cu Romania este "boicotat" de Real Madrid si FC Barcelona.

Messi, Mascherano, Gabi Milito (FC Barcelona), Higuain, Di Maria si Gago (Real Madrid) sunt presati de cluburile lor sa nu dea curs amicalului dintre Romania si Argentina. Motivul este unul simplu: marile rivale din Primera Division se vor intalni in Supercupa Spaniei, in datele de 14 si 17 august.

In aceste conditii, Argentina nu va putea alinia o echipa standard la Bucuresti, iar fara jucatorii importanti "Pumele" nu vor incasa toti banii prevazuti in contract.

"Amicalul cu Romania devine incert", a anuntat "La Nacion" facand referire la partida de pe 10 august, informeaza gsp. Informatia este confirmata si de catre Carlos Bilardo, directorul tehnic al nationalei Argentinei.

"Situatia este intr-adevar una incomoda, am semnat un contract acum zece luni" - Guillermo Toffoni, agentul FIFA care se ocupa de partidele pe care le disputa nationala Argentinei.

"Nu stim nimic despre acest subiect, nu am fost anuntati. Si nici nu cred ca se poate intampla asa ceva, noi am vandut bilete pentru meciul cu Argentina" - Ionut Lupescu, director FRF, citat de gsp.

Oficialii FRF au platit deja un avans de 500.000 de euro catre argentinieni, suma totala pentru acest amical de lux fiind de 1,5 milioane de euro.