Numit antrenor principal la Rapid in aceasta vara, Razvan Lucescu are planuri mari cu giulestenii, fostul selectioner precizand ca isi doreste sa castige tot cu noua sa echipa. "Aici este o atmosfera unica, de respect. Jucatorii vin cu placere la antrenament. Rapidul nu a mai castigat nimic din anul 2007, e timpul nostru", a declarat antrenorul in cadrul unei conferinte de presa.

Razvan Lucescu, antrenor RapidFoto: AGERPRES

"Vreau sa felicit Otelul pentru munca superba depusa anul trecut. Au meritat sa castige Supercupa Romaniei. Ne dorim un an cu satisfactii mari. Avem jucatori tehnici, experimentati si ambitiosi. Sunt fericit ca toata lumea este sanatoasa", a fost de parere Razvan Lucescu.

"La Rapid, atmosfera de munca este una unica, de respect. Jucatorii vin cu placere la antrenamente. Este foarte urat sa joci fara spectatori (nr. cu FC Vaslui in prima etapa), dar trebuie sa facem fata si acestui lucru".

"Cu zece zile inainte de startul noului sezon, am aflat ca nu vom mai juca in Giulesti. Am pierdut un atuu, era o forta sa jucam pe "Valentin Stanescu", presiunea era mare pentru adversari. Vreau ca echipa mea sa creasca de la un meci la altul. E pacat ca Timisoara si Craiova nu mai sunt in Liga 1", a incheiat Razvan Lucescu.

In prima etapa din Liga 1, Rapidul va intalni pe FC Vaslui, vineri, de la ora 18.30, pe stadionul din Regie.