"Pacientul se simte bine, evolutia este favorabila. In cateva zile, va fi operat pe cord deschis", a declarat Serban Bradisteanu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara de la Spitalul de Urgenta Floreasca, in legatura cu starea de sanatate a lui Cornel Dinu. In data de 19 iulie, fostul international a suferit un infarct miocardic acut.

Cornel DinuFoto: Rompres

"Pacientul se simte bine, evolutia este favorabila, in cateva zile va fi operat pe cord deschis, dar numai dupa ce zona de infarct va fi bine delimitata. Nu stiu daca va fi vorba de o zi, doua sau o saptamana", a precizat Serban Bradisteanu, conform Mediafax.

"I-a fost montat un stent, dar provizoriu, daca se poate spune asa. Cand zona de infarct va fi bine delimitata, vom face operatia de cord deschis", a conchis Bradisteanu.

Dinu se afla in continuare la Terapie Intensiva, fiind vizitat dupa internare de catre sotie si fiu.

Fostul jucator al echipei Dinamo a fost internat in cursul zilei de marti, dupa ce a suferit un infarct miocardic acut. Lui Cornel Dinu i-a fost montat un stent, iar in urmatoarea perioada va fi supus unei interventii de by-pass coronarian.