Otelul Galati si-a reconfirmat conditia de campioana: "soldateii" lui Dorinel Munteanu au castigat si Supercupa, dupa un meci fara mari complicatii cu Steaua. Galatenii s-au impus prin golul marcat de Bus (14), dar au mai avut o bara (Ibeh, 33), iar in final puteau sa-si dubleze avantajul (Pena, 88, Ibeh, 89).

Florin Garos, intr-un duel cu Ibeh Foto: AGERPRES

A fost o victorie mai clara decat estimarile, iar principala explicatie nu priveste Otelul (care a etalat acelasi joc colectiv, de angajament, entuziasm, etc), ci trupa bucuresteana care a semanat cu o echipa aflata la inceputul pregatirii, si nu la final. Contra galatenilor, Steaua a avut o singura ocazie (Galamaz, 6), prea putin pentru un club atat de ambitios.

Fata de sezonul trecut, Steaua a propus ca noutati cei doi jucatori din atac (Tatu si Rusescu), apoi pe Bajenaru (introdus repede in locul lui Tanase): aceste aparitii nu au imbunatatit cu nimic imaginea generala a echipei, iar tehnicianul Rony Levy va trebui sa lucreze serios la alungarea confuziei din joc. Daca va avea timp.