Contractul dintre Clubul Sportiv Rapid si FC Rapid a fost reziliat, echipa de fotbal fiind practic data afara din Giulesti. Clubul patronat de George Copos nu mai are voie in Giulesti din cauza chiriei neplatite, datoria fiind de 150.000 de euro. "Contractul cu Rapid pentru inchirierea stadionului a fost reziliat. Rapid nu mai are voie in Giulesti pana nu plateste integral datoria. Statul ne-a obligat sa facem asta" - Vali Ionescu Caciureac, presedinte CS Rapid.

Stadionul GiulestiFoto: Rompres

Dupa ce Steaua a plecat din Ghencea, lucrurile nu stau bine nici pentru Rapid, formatia visinie fiind data afara din Giulesti din cauza datoriilor.

Echipa patronata de George Copos nu a platit de mai mult timp chiria, iar datoriile sunt in acest moment de 150.000 de euro.

"Contractul cu Rapid pentru inchirierea stadionului a fost reziliat. Rapid nu mai are voie in Giulesti pana nu plateste integral datoria. Statul ne-a obligat sa facem asta. Din pacate, nu exista alta cale, decat sa plateasca si sa vina sa negociem un alt contract", Vali Ionescu Caciureac, presedinte CS Rapid, pentru Prosport.

In noua editie de campionat, Rapid va juca prima etapa impotriva Vasluiului, intr-un meci in care giulestenii sunt considerati echipa gazda. Feroviarii vor evolua in "Regie", pe stadionul Sportului Studentesc.

Proprietarul arenei "Valentin Stanescu" a fost Ministerul Transportului si Infrastructurii pana in vara anului 2004, atunci cand stadionul a trecut in administrarea Clubului Sportiv Rapid. In acest moment, stadionul are o capacitate de 9200 de locuri, Peluza I fiind inchisa din cauza degradarii.