Liviu Ciobotariu a semnat, in cursul zilei de luni, un contract valabil pentru urmatoarele trei sezoane cu Dinamo. Fostul international a devenit in mod oficial noul antrenor al cainilor. "Nu am niciun obiectiv, dar Dinamo este obligata prin traditie sa castige fiecare joc", a precizat tehnicianul.

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor din Targu MuresFoto: AGERPRES

"Nu avem niciun jucator accidentat dupa stagiul din Austria. Deocamdata nu a plecat niciun jucator si sunt foarte multumit. La inceput lucrurile erau clare. Domnul Andone era antrenor, eu eram interimar, dar apoi situatia s-a limpezit si eu sunt antrenorul echipei.

Am avut azi o sedinta cu Cristi Borcea, contractul e finalizat. Nu am discutat de venirea niciunui jucator inca. Am mai declarat-o si spun inca o data. Dinamo e obligata prin traditie sa castige fiecare joc. Am convingerea ca lotul pe care il am la dispozitie se poate lupta pentru a castiga fiecare meci. In contract nu este stipulat vreun obiectiv" - Liviu Ciobotariu (sport.ro).

Pana la finalul stagiunii 2010-2011, Ciobotariu a fost antrenorul echipei Dinamo II. De-a lungul timpului, Ciobotariu a pregatit echipele FC National, Dunarea Galati, International Curtea de Arges, CS Otopeni, Pandurii Targu-Jiu, CF Braila si Dinamo Bucuresti.

Ioan Andone a renuntat la conducerea tehnica a dinamovistilor dupa un sezon slab: locul sase in Liga 1, in timp ce in finala Cupei Romaniei cainii au fost invinsi de catre Steaua.