Nici al doilea meci la Copa America nu a adus satisfactie "pumelor": dupa 1-1 cu Bolivia, echipa pregatita de Sergio Batista a inregistrat un nou egal, 0-0, cu liderul grupei, Columbia. Argentinienii au parasit terenul intr-un cor de fluieraturi, suporterii condamnand jocul fara orizont, din care nici macar Messi nu a gasit vreo iesire. Columbia a "pus paie pe foc" in toata atmosfera, ratand patru situatii mari de a inscrie.

Messi, ingrijoratFoto: Reuters

"Suntem prea lenti de la mijloc in sus. Ne lipseste un numar 9 care sa faca presiune intre fundasii lor centrali. Si pentru Messi este greu, cand adversarul se inchide atat de bine si il macheaza atat de precis. Nu suntem disperati, pentru ca matematic avem toate sansele sa ne calificam" - Sergio Batista, antrenor Argentina.

"Avem lucruri de pus la punct, dar important este ca am jucat la nivelul Argentinei: viteza, disciplina, ne-am angajat pe tot terenul, ceea ce este important pentru o echipa pe care o pregatim pentru Mondialul din 2014. Le va fi greu multor echipe sa joace impotriva noastra" - Hernan Dario Gomez, antrenor Columbia.

Clasament grupa A

1. Columbia 4p (2 jocuri)

2. Argentina 2p (2j)

3. Bolivia 1p (1j)

4. Costa Rica 0p (1j)

Astazi, la Copa America: Bolivia - Costa Rica.