Fundasul roman Gabriel Tamas, aflat in prezent sub contract cu englezii de la West Bromwich Albion, este dorit in Serie A. Agentul Mauro Anselmi a confirmat interesul celor de la Lazio Roma, mentionand insa ca si alte doua echipe il doresc pentru sezonul viitor.

Gabriel TamasFoto: AGERPRES

"Lazio s-a aratat interesata de el. Tare (n.r. Igli Tare, director sportiv Lazio) a vorbit cu englezii si cu noi, cerand informatii precise si detaliate despre jucator. Negocierile au inceput si urmatoarele ore vor fi decisive, dar de Gabriel s-au mai interesat si alte doua echipe italiene: Cesena si in special Novara. Ambele si-au exprimat interesul deoarece au nevoie de intariri in defensiva. Chiar in aceasta dupa-amiaza voi vorbi cu Pederzoli (n.r. Mauro Pederzoli, director sportiv la Novara)", a declarat agentul Mauro Anselmi.

Potrivit presei italiene, suma de transfer stabilita de WBA pentru Tamas ajunge la 2 milioane de euro. Tamas a avut o prestatie buna la echipa sub mandatul lui Di Matteo, insa fundasul roman nu a mai intrat in planurile lui Roy Hodgson, incepand un singur meci ca titular in ultimele trei luni.