Federatia Romana de Fotbal a confirmat, miercuri, faptul ca Timisoara si Gloria Bistrita vor evolua din sezonul viitor in Liga 2, forul condus de Mircea Sandu anuntand ca Sageata Navodari si Vointa Sibiu se vor lupta pentru ultimul loc din campionat, stagiunea 2011-2012.

Foto:

Cu toate ca Timisoara si Bistrita inca mai spera sa ramana in Liga 1 dupa apelul facut la TAS, Federatia Romana de Fotbal stie rezultatul final al acestor demersuri: cele doua echipe vor juca in Liga 2, pentru ultima pozitie care asigura promovarea in prima divizie urmand sa se dueleze Sageata Navodari si Vointa Sibiu.

Barajul se va juca dupa sistemul tur-retur, in zilele de 2 si 6 iulie.

Comunicat FRF:

"In conformitate cu dispozitiile art. 36 din Statutul Federatiei Romane de Fotbal, Comitetul de urgenta compus din SANDU Mircea - Presedinte FRF, DRAGOMIR Dumitru - Prim-vicepresedinte FRF, Octavian GOGA - Vicepresedinte FRF, cu unanimitate de voturi:

HOTARASTE

Aproba Referatul Directiei Competitii a FRF.

Dispune, in temeiul art. 20 alin. 4 lit. a, coroborat cu prevederile art. 20 alin. 1 lit. a, teza finala din ROAF, organizarea unui joc de baraj, ce se va desfasura tur-retur, la datele de 2 si 6 iulie a.c., intre CS FC SAGEATA NAVODARI si CSU VOINTA SIBIU in vederea ocuparii locului ramas vacant in Liga I.

Prezenta Decizie va fi comunicata directiilor competente, in vederea intocmirii tuturor formalitatilor necesare" - frf.ro.

Iata cele 18 echipe care vor face parte din viitorul sezon al Ligii 1:

1. Otelul Galati

2. FC Vaslui

3. Rapid

4. Steaua

5. Dinamo

6. Gaz Metan

7. U Cluj

8. Astra Ploiesti

9. CFR Cluj

10. FCM Targu Mures

11. FC Brasov

12. Pandurii Targu Jiu

13. Sportul Studentesc

14. Ceahlaul Piatra Neamt

15. Concordia Chiajna

16. Petrolul Ploiesti

17. CS Mioveni

18. Sageata Navodari / Vointa Sibiu.

*Sportul Studentesc va incepe noul sezon competitional cu -2 puncte din cauza faptului ca a indeplinit baremul de 25 de puncte.