Partida cu Argentina ar putea fi, conform spuselor lui Mircea Sandu, un nou inceput pentru echipa nationala a Romaniei. "Meciul cu Messi si compania va fi o adevarata sarbatoare. Sper ca stadionul se va umple. Pentru fiecare disputa vom avea alte preturi, in functie de adversar", a precizat Sandu. De asemenea, oficialul FRF a gasit si modalitatea prin care nationala sa readuca lumea la stadion: "prin atitudine, joc spectaculos si rezultate".

Mircea SanduFoto: AGERPRES

Tichetele pentru amicalul cu Argentina vor fi puse in vanzare din data de 10 iulie, acestea putand fi achizitionate doar on-line la adresele: www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

"Impreuna cu cei din tribune vom incerca sa formam o adevarata echipa. Prin atitudine, joc spectaculos si rezultate vrem sa atragem cat mai multi spectatori la meciurile nationalei. Partida cu Argentina va fi una de sarbatoare. Sper ca toate biletele sa se vanda. Pornim de la 50 de lei si ajungem pana la bilete in zona VIP de 700 de lei. Pentru fiecare meci vom avea alte preturi, in functie de adversar. Vechiul Stadion National ne-a adus multe satisfactii, dar si multe momente mai putin faste. Speram ca National Arena sa ne aduca noroc, iar lumea sa fie alaturi de noi. Primaria doreste sa organizeze si o casa speciala pentru pensionari, care sa vina sa-si cumpere biletele separat. Se vor da doua, maxim trei bilete de persoana pentru disputa cu sud-americanii" - Mircea Sandu, presedinte FRF.

"In noul fan club as dori sa avem si foarte multi copii, pentru ca sunt cei mai galagiosi si sinceri. Credeam ca echipa nationala are deja un fan club. Fotbalul romanesc are nevoie de revenirea echipei nationale in prim-plan. Ne dorim ca lumea sa vina din nou la stadion. Vom incerca sa invingem Argentina, chiar daca au o echipa foarte buna si il au pe Messi. Pana la aceasta partida este o perioada scurta, nu stiu daca vor fi surprize sau nu. Acest lucru depinde de materialul uman."- Victor Piturca, selectioner Romania.

"Sper ca acest fan club al echipei nationale sa aiba succes si sa fie un nou inceput pentru prima reprezentativa. Fan clubul va avea o taxa de 200 de lei. Pentru a obtine cardul de membru trebuie accesat site-ul www.fanclub.frf.ro. Primii o mie inscrisi vor primi cardul, un tricou, o minge, plus un discount de 20% la achizitionarea de bilete. Adidas este sponsorul fun clubului, ei vor da aceste premii. Este un nou inceput pentru echipa nationala. Impreuna cu conducatorii echipei nationale sper sa reusim calificari la turnee finale" - Jean Vladoiu, coordonatorul noului proiect al FRF.

Pretul tichetelor la partida dintre Romania si Argentina:

VIP1 + VIP2 + VIP 3 (Tribuna 0, inel 1)

VIP 1: 700 lei (zona ultra centrala)

- VIP 2: 600 lei (zona centrala)

- VIP 3: 500 lei (stanga - dreapta zonei centrale)

Categoria I (Tribuna 2 Est, Inelul 1) - 150 lei

Categoria a II-a i (Tribuna 2 Est+Vest, intel int.) - 120 lei

Categoria a II-a (Tribuna Est + Vest, Inel 2) - 100 lei

Categoria a III-a (Peluza Sud + Nord, inel 1) - 70 lei

Categoria a IV-a i (Peluza Sud + Nord, inel int.) - 60 lei

Categoria a IV-a (Peluza Sud + Nord, inel 2) - 50 lei.