​Cu toate ca s-a prezentat la vizita mediala alaturi de Steaua, Junior Moraes a semnat cu TSKA Sofia un contract valabil pentru urmatoarele trei sezoane. Paradoxal, mutarea este insa una in favoarea ros-albastrilor, echipa bucuresteana urmand sa-l achizitioneze pe atacant de la bulgari. "Ca sa nu mai faca Jean Padureanu scandal, Moraes a plecat in Bulgaria, va semna cu un club din Sofia si oamenii de acolo ni-l vor da noua, pentru ca sunt foarte de treaba", a precizat patronul Stelei.

Junior MoraesFoto: AGERPRES

Steaua a incercat sa-l transfere pe Moraes, insa Liga Profesionista de Fotbal s-a opus din cauza situatiei confuze a intelegerii fotbalistului cu Gloria Bistrita (dupa un transfer ratat la Metalurg Donetk, Jean Padureanu sustine ca jucatorul este in continuare al Gloriei Bistrita).

In aceste conditii, ros-albastrii "l-au trimis" pe Moraes la TSKA Sofia, echipa de unde jucatorul va fi transferat la formatia pregatita de Ronny Levy. Cel putin, asa sustine patronul Stelei: "Ca sa nu mai faca Jean Padureanu scandal, Moraes a plecat in Bulgaria, va semna cu un club din Sofia si oamenii de acolo ni-l vor da noua, pentru ca sunt foarte de treaba. Si asa, n-o sa mai aiba ce comenta Bistrita" - Gigi Becali (gsptv).