La derbiul AS Roma - Lazio (disputat pe 13 martie), Stefan Radu a facut semne obscene la adresa suporterilor echipei adverse, iar pentru acest lucru internationalul roman a fost amendat cu 7000 de euro de catre Comisia de Disciplina a FIGC. Sanctiunea vine dupa ce Radu primise si trei etape de suspendare pentru ca a primit cartonasul rosu in respectiva partida.

Radu StefanFoto: Rompres

In data de 13 martie, cu ocazia meciului AS Roma -Lazio, Stefan Radu a fost eliminat in minutul 88, dupa ce l-a lovit cu capul pe Simplicio. Fundasul a primit trei etape de suspendare, iar dupa apel a fost nevoit sa stea pe tusa doua dispute.

La cateva luni distanta de la acea partida, internationalul roman a fost amendat cu 7000 de euro de catre Comisia de Disciplina a FIGC. Motivul a fost unul cat se poate de simplu: fundasul a facut semne obscene la adresa galeriei formatiei AS Roma.

"Radu a fost penalizat pentru comportament ofensator la adresa publicului, ce contravine principiilor de loialitate, onestitate si corectitudine", informeaza romagiallorossa.it, sursa citata de Mediafax.

Tot cu 7000 de euro a fost sanctionata si echipa Lazio Roma.