Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, nu vrea sa cedeze drepturile TV ale Ligii 1 pentru pachetele nevandute pentru mai putin de 45 de milioane de euro, cu toate ca oficialii cluburilor sunt de acord sa le vanda si cu 38 de milioane de euro, informeaza Mediafax.

Dumitru Dragomir, presedintele LPF Foto: Hotnews

Cluburile din Liga 1 l-au mandatat pe Dumitru Dragomir sa negocieze vanzarea celor sase pachete ale drepturilor TV ale Ligii 1 ramase neachizitionate in urma licitatiei de la inceputul lunii aprilie. Cluburile din Liga 1 vor sa primeasca cel putin 38 de milioane de euro, insa Dumitru Dragomir nu lasa din pret si vrea sa scada pretul sub 45 de milioane de euro.

In pole position pentru achizitionarea celor sase pachete se afla postul Sport Klub: "Da, Sport Klub are cele mai mari sanse pana acum sa castige licitatia, insa mai exista ofertanti, printre care doua societati, una din Israel si alta din SUA", a declarat Dragomir pentru Mediafax.

Liga Profesionista de Fotbal a vandut doar trei pachete la licitatia din 4 aprilie: pachetul 1 a fost cumparat de Digisport (13.200.000 euro plus TVA), pachetul al doilea de catre Dolce Sport (12.900.000 euro plus TVA) si pachetul opt de catre Antena 1, pentru suma de 10.500.000 de euro (plus TVA).