Ianis Zicu paraseste si el in aceasta vara formatia FC Timisoara. Mijlocasul de 27 de ani s-a inteles cu bulgarii de la CSKA Sofia, urmand a semna miercuri un contract valabil pe o perioada de trei ani. Desi au existat zvonuri ca Zicu va deveni cel mai bine platit jucator din Bulgaria, presa din tara vecina anunta ca salariul romanului va fi de 15.000 de euro.

Ianis ZicuFoto: Agerpres

"Odata ce a ajuns la Sofia transferul lui Ianis Zicu e sigur in proportie de 99%. Eu nu ma razgandesc de pe o zi pe alta. Contractul va fi pe trei ani. Daca el va repeta sezonul bun pe care l-a facut in Romania si va inscrie multe goluri pentru CSKA, atunci poate pleca la un club mare din Europa si CSKA poate lua 3-4 milioane de euro pe el", a declarat agentul lui Zicu, Giovanni Becali.

Potrivit presei bulgare, Zicu nu va avea cel mai mare salariu din campionatul intern, mijlocasul roman urmand a primi 15.000 de euro pe luna, cu 10.000 de euro mai putin decat irlandezul de la CSKA Sofia, Sheridan Cillian. Se zvonea ca Zicu va primi 35.000 de euro pe luna, insa aceasta informatie a fost respinsa categoric de club, care nu-si poate permite sa plateasca lunar aceasta suma.

Golgeter in Liga 1 in sezonul trecut, cu 18 reusite, Zicu isi va putea mari insa veniturile, el urmand a primi bonusuri pentru golurile inscrise, pentru victoriile din cupele europene, dar si daca va lua titlul si cupa in Bulgaria.