Inter cauta un mijlocas de creatie pentru noul sezon, iar Ricardo Kaka pare a fi varianta cea mai buna: a evoluat bine in Italia, este un jucator de certa valoare, iar in plus ar fi o lovitura data marelui rival AC Milan. Nerrazurii au facut deja o oferta concreta pentru fotbalist (30 de milioane de euro), dar Realul a precizat ca suma este mult prea mica pentru a-si asigura serviciile brazilianului.

Ricardo KakaFoto: Reuters

La doi ani de la transferul la Real Madrid, Kaka este din nou subiect de discutii pe piata transferurilor, mijlocasul fiind dorit de Inter.

Dupa ce a castigat Balonul de Aur in tricoul Milanului, Ricardo ar putea ajunge la marea rivala din Milano, in conditiile in care Realul va accepta conditiile italienilor.

Massimo Moratti a oferit 30 de milioane de euro pentru Kaka, dar suma este considerata prea mica de catre oficialii Realului. Galacticii cer 40 de milioane de euro pentru mijlocasul lor.

In discutie ar putea intra insa si Milanul, fosta sa echipa, Adriano Galliani (administratorul delegat al campioanei Italiei) fiind vazut zilele trecute impreuna cu tatal fotbalistului (Bosco Leite - nr. este si impresarul sau).

Cu un contract care ii asigura 10 milioane de euro pe stagiune, Kaka a fost o mare dezamagire pentru Real, fotbalistul reusind destul de rar sa se ridice la valoarea aratata in perioada in care a evoluat la AC Milan.

"Decat sa pierdem bani cu Kaka, mai bine il tinem in lot", au precizat oficialii Realului, citati de presa iberica. Internationalul brazilian i-a costat pe madrileni nu mai putin de 67 de milioane de euro in 2009.

Pe lista pentru a obtine semnatura fotbalistului se afla Inter, Milan, Chelsea, Manchester City, Sao Paulo si Corinthians.