Neymar, vedeta ligii braziliene, a ajuns deja la un acord cu Real Madrid, a anuntat agentul italian Ernesto Bronzetti. Consilier al lui Florentino Perez la unele transferuri ale clubului madrilen, Bronzetti anunta ca atacantul brazilian a semnat luni seara un contract pe cinci ani, pentru suma de 40 de milioane de euro. Niciuna dintre cele doua parti nu a confirmat insa intelegerea.

Neymar (Santos)Foto: Reuters

Dupa ce i-a adus la echipa pe Nuri Sahin, Hamit Altintop si Jose Callejon, Real e aproape de o noua achizitie. Potrivit agentului italian Ernesto Bronzetti, citat de Sky Sports Italia, atacantul de 19 ani al lui Santos s-a intalnit luni seara cu reprezentantii clubului madrilen, semnand un contract pe cinci ani. Suma de transfer a tanarului brazilian se ridica la 40 de milioane de euro, salariul lui Neymar urmand a fi de 2 milioane de euro pe sezon.

Real Madrid neaga insa faptul ca a ajuns la un acord cu Neymar, mentionand ca atacantul brazilian este in atentia clubului, dar ca nu va incepe negocierile daca nu va vinde un jucator.

Dorit de Chelsea, Manchester United sau Juventus, Neymar l-a impresionat si pe tehnicianul campioanei Europei, FC Barcelona. Pep Guardiola a renuntat insa dupa ce a primit mai multe informatii despre tanarul jucator. Potrivit presei spaniole, Guardiola a ajuns la concluzia ca Neymar nu ar avea o influenta pozitiva in vestiarul echipei sale din cauza caracterului sau.

Neymar (19 ani), care in acest an va devenit tata, a fost cel care a provocat demiterea fostului antrenor de la Santos, Dorival Junior. Desi l-a aparat in fata presei dupa ce a ratat un penalty cu Vitoria, tehnicianul brazilian nu l-a lasat sa execute un penalty intr-unul din meciurile ulterioare, ceea ce a starnit furia tanarului jucator. Neymar a fost lasat pe banca pentru doua meciuri, iar imediat dupa Dorival Junior a fost demis, desi avea rezultate bune cu echipa.