Fostul international Gheorghe Hagi a emis, luni, un comunicat de presa, prin care si-a motivat refuzul fata de propunerea Federatiei Romane de Fotbal de a prelua banca tehnica a echipei nationale.

Gica HagiFoto: AGERPRES

Comunicat Gheorghe Hagi:

"Cu privire la propunerea de a antrena echipa nationala de fotbal a Romaniei:

In primul rand, incep prin a multumi inca o data Federatiei Romane de Fotbal si, in special, domnului presedinte Mircea Sandu pentru propunerea de a antrena echipa nationala de fotbal a Romaniei. Pentru mine, nationala Romaniei va reprezenta intotdeauna ceva special si aparte in sufletul meu, dar nu vreau sa gandesc doar cu sufletul si cu inima, ci vreau sa fiu realist.

Asta pentru ca am mai gandit de cateva ori doar cu sufletul si cu inima. Doresc sa va anunt inca o data, ca decizia mea ferma este aceea de a nu mai prelua nicio echipa implicata deja intr-o campanie pentru un obiectiv clar, chiar daca este vorba despre echipa nationala de fotbal a Romaniei.

Eu am ramas ferm asupra deciziei pe care v-am comunicat-o si verbal saptamana trecuta. Cu aceeasi stima si acelasi respect pentru toti iubitorii fotbalului, Gheorghe Hagi".