"A fost o victorie comoda impotriva Romaniei, le-am fost mult superiori. Succesul a fost pe deplin meritat. Echipa noastra ar fi putut invinge si mai confortabil", a scris presa din Paraguay despre meciul castigat cu 2-0 in fata echipei antrenate de Stefan Iovan.

Torje, transferat la UdineseFoto: Reuters

"Am jucat bine, sunt multumit dupa jocul cu Romania, mai ales de evolutia din prima repriza. Am castigat meritat, ne-am creat multe situatii bune, iar in partea a doua am jucat sigur, nu am suferit in niciun moment" - Gerardo Martino, selectioner Paraguay.

Titluri din presa locala:

"Paraguay trece testul" - ABC Color

"Gazdele au controlat total prima parte si puteau mari avantajul. Repriza a doua a fost mai relaxata, in care Romania a reactionat si a testat calitatile defensive paraguayene. Echipa Romaniei a incercat un joc intens, dar fara acuratete, mai ales de la mijloc in sus. Alexe a fost cel mai periculos om al europenilor. Jocul ofensiv al echipei Romaniei s-a imbunatatit considerabil in repriza secunda. Victorie meritata a Paraguayului" - ABC Color.

"Paraguay - mult superioara Romaniei" - Ultima Hora

"Paraguay a fost mult superioara Romaniei. Echipa lui Martino a jucat mai bine, a dominat mijlocul terenului, a creat pericol pe benzi si, cand a putut, a fost letala. Dupa pauza, Paraguayul a luat putin piciorul de pe acceleratie, incurajand Romania sa fie mai agresiva, dar fara probleme pentru selectionata albirroja" - Ultima Hora.

"Victorie comoda in fata Romaniei" - La Nacion.

"Bijuteriile Paraguayului si-au aratat caratele. Echipa noastra ar fi putut invinge si mai confortabil" - publicatia Paraguay (conform Mediafax).

Paraguay a invins cu 2-0 Romania intr-o partida amicala disputata la Asuncion. Golurile invingatorilor au fost marcate de Valdez (2') si Santa Cruz (29').