Stefan Iovan si Emil Sandoi nu vor putea sa conteze pe atacantul Ciprian Marica in ultimul amical al nationalei in turneul din America de Sud. Accidentat la glezna inca din partida cu Bosnia-Hertegovina, jucatorul lui VfB Stutgart nu s-a antrenat alaturi de coechipieri, astfel ca nu va fi folosit in meciul cu Paraguay, partida ce a fost amanata cu doua ore din cauza temperaturii ridicate.

Ciprian Marica nu joaca in ParaguayFoto: HotNews.ro

Pe langa Ciprian Marica, alti doi jucatori ai nationalei au acuzat probleme medicale. Lucian Sinmartean si Ciprian Tatarusanu s-au pregatit separat, insa vor putea juca pe "Estadio Defensores del Chaco", din Asuncion, contra nationalei din Paraguay.

Din cauza temperaturii ridicate din Paraguay, meciul amical a fost amanat cu doua ore, astfel ca partida va putea fi urmarita duminica pe TVR1, de la ora 1:00, si nu sambata, de la ora 23:00, cum era programat initial.

Echipe probabile:

Romania: Costel Pantilimon, Cornel Ripa, Paul Papp, Florin Gardos, Iasmin Latovlevici, Gabriel Torje, Alexandru Bourceanu, Dan Alexa, Lucian Sinmartean, Romeo Surdu, Marius Alexe

Paraguay: Diego Barreto; Ivan Piris, Luis Cardozo, Ismael Benegas; Miguel Samudio; Hernan Perez, Osmar Molinas, Cristian Riveros, Osvaldo Martinez; Roque Santa Cruz, Nelson Haedo Valdez