Steaua va avea incepand de vineri un antrenor pentru sezonul viitor. Dupa ce variantele patronului Gigi Becali au cazut rand pe rand, oficialii ros-albastri au gasit o varianta ce multumeste pe toata lumea: Ronny Levy. Tehnicianul israelian, fost antrenor al Unirii Urziceni, va fi anuntat oficial in cursul zilei de vineri.

Roni LevyFoto: Agerpres

Patronul Stelei anunta in urma cu doua zile lista celor trei antrenori care ar putea antrena pe Steaua in sezonul viitor: Petre Grigoras, Antonio Conceicao si Cristiano Bergodi. Primul a refuzat insa oferta clubului din Ghencea, al doilea si-a prelungit contractul cu FC Brasov iar negocierile cu Bergodi nu au avut rezultatul scontat. O varianta propusa Stelei a fost si fostul international brazilian Zico, insa Gigi Becali a refuzat mentionand ca vrea sa aduca la echipa un antrenor roman sau unul care sa mai fi lucrat in Liga 1.

Mihai Stoica l-a propus astfel pe un tehnician cu care a mai lucrat la Unirea Urziceni: Ronny Levy. "I-am trimis o oferta si asteptam raspuns din partea lui, dar i-a spus lui MM ca daca e vorba de Steaua lasa tot si vine. Timpul va demonstra daca Levy are sau nu valoare de Steaua", declara joi seara Gigi Becali.

Ronny Levy a pregatit pe Unirea Urziceni in returul sezonului 2009/2010, inlocuindu-l pe Dan Petrescu. Ialomitenii au incheiat sezonul pe locul al doilea, dupa care s-au despartit de israelian. Levy s-a intors in tara sa, acolo unde a preluat echipa Beitar Ierusalim (locul 11 in prima liga israeliana).

In varsta de 44 de ani, Levy a mai antrenat pe Maccabi Haifa (cu care a castigat 3 titluri) si Maccabi Petah Tikva.