Ronaldo si-a luat la revedere de la nationala Braziliei, insa nu a putut sa si inscrie la ultimul sau meci in tricoul nationalei sale. Desi a avut trei ocazii, "Il Fenomeno" nu a reusit sa-l invinga pe Ciprian Tatarusanu, care a avut doua interventii decisive la suturile atacantului.

Ronaldo, la ultima prezenta in tricoul Braziliei Foto: Reuters

"Am avut trei ocazii, dar nu am reusit sa inscriu. Imi cer scuze. Multumesc pentru sprijinul pe care mi l-ati acordat in intreaga mea cariera. Cand am plans, ati plans si voi, cand am ras, ati ras si voi. Ne vom vedea in curand, dar in afara terenului", a declarat Ronaldo dupa ultima sa prestatie la nationala.

Neymar, considerat una dintre marile sperante ale noiii generatii braziliene, a glumit la finalul meciului, declarand ca Tatarusanu i-ar fi putut intinde o mana de ajutor lui Ronaldo, pentru ca acesta se se desparta cu un gol de nationala: "Ronaldo a incercat de trei ori sa inscrie, iar portarul putea sa il ajute putin. Macar a incercat sa marcheze si asta este un lucru bun".

Ciprian Tatarusanu a mentionat ca nu putea sa se dea la o parte in calea atacantului brazilian: "N-am venit aici sa-l las pe Ronaldo sa-mi dea goluri, doar mi-am facut treaba. Ronaldo este cel mai mare atacant al secolului. Brazilia a incercat sa-si faca treaba bine, asa cum am incercat si noi".