Federatia romana de fotbal a anuntat luni seara ca echipa FC Bihor nu a primit licenta pentru a evolua in Liga 1, drept pe care l-a castigat in campionatul diviziei secunde (a incheiat pe locul 2, in Seria a II-a).

Oradenii au introdus apel si asteapta comitetul executiv al FRF din 20 iunie, care ar putea schimba regulamentul de organizare in activitatea fotbalistica (ROAF).

In aceeasi situatie cu FC Bihor se afla si echipele FC Timisoara si Gloria Bistrita: asteapta data de 20 iunie, pentru a sti in ce divizie in care vor juca in noua stagiune. Celor trei grupari li s-a refuzat licenta, din cauza datoriilor, in urma apelurilor introduse de Viorel Duru, directorul comisiei de licentiere din FRF.

La comitetul din 20 iunie, este de asteptat ca Liga Profesionista sa propuna modificarea ROAF, pentru a permite celor trei echipe sa joace in campionat.

Conform anuntului facut de FRF luni seara, celelalte trei echipe promovate, Petrolul, Ceahlaul Piatra Neamt si Concordia Chiajna au primit licenta si vor putea juca in Liga 1, editia 2011-2012.