Dupa scurtul mandat al lui Cosmin Olaroiu, Steaua cauta antrenor pentru noul sezon competitional, echipa ros-albastra ofertandu-l recent pe Ladislau Boloni. Fostul selectioner este asteptat cu un salariu de 600.000 de euro pe an, la care s-ar putea adauga un bonus de 100.000 de euro pentru calificarea in grupele Europa League si un milion de euro daca va duce echipa in Champions League anul viitor.

Ladislau Boloni Foto: AGERPRES

"I-am facut o oferta lui Boloni, el este prima optiune in acest moment. I-am trimis oferta pe mail, e vorba de 50.000 de euro pe luna pentru un sezon, cu o prima de un milion pentru calificarea in Liga Campionilor. El mai are inca un bonus de 100.000 pe care il poate castiga foarte usor, printr-o calificare acum in grupele Ligii Europa", a declarat Gigi Becali pentru Mediafax.

"Boloni a cerut oferta pe mail. Daca el castiga campionatul se dubleaza salariul si se prelungeste automat. Daca nu, la revedere. I-am transmis ca noi nu asteptam, sa zica da sau nu. Ca asa l-am asteptat si pe Hagi daca se duce la nationala, ca eu stiam, si de asta nici n-am zis nici o vorba. Sa nu-l pun in postura sa ma plimbe, sa ma minta", a mai spus Becali pentru Mediafax.

Este dorit de PAOK Salonic

Tehnicianul roman este dorit in Grecia, acolo unde PAOK Salonic ii ofera un contract de 800.000 de euro pe stagiune. "Eu stiu ca de la Salonic are o oferta de 800.000 de euro. Aici are 600.000, dar daca el castiga campionatul si daca merge in Liga Campionilor castiga un milion", este de parere patronul Stelei.

Steaua mai are trei variante daca Boloni refuza

In cazul in care Ladislau Boloni nu va veni in Ghencea, Steaua are si variante de rezerva. Pe lisa pentru a prelua formatia se afla Ionut Badea, Petre Grigoras si Alessandro Costacurta.

Badea a avut rezultate bune la FC Arges, iar la U Cluj a reusit sa formeze deja o echipa de prima parte a clasamentului. Grigoras este un tehnician cu experienta in Liga 1, in timp ce Costacurta (fost mare jucator al Milanului) se afla la inceputul drumului de antrenor.

"Colaborez cu vreo trei antrenori, si straini si romani. Mai avem varianta de antrenor Costacurta, cu care comunicam. M-am mai interesat si de Badea si de Grigoras. Cu Montella nu stiu nimic, e minciuna, inventie", a incheiat Becali.