Dupa ce a reusit sa-si miste mana si piciorul drept, Mihai Nesu este optimist in ceea ce priveste imbunatatirea starii sale, a spus George Ogararu, prieten si fost coechipier la Steaua cu fundasul roman. Nesu l-a sunat pe Ogararu si i-a transmis ca este impresionat si emotionat de mesajele de incurajare primite din tara.

Mihai Nesu, incurajat de suporterii romaniFoto: Agerpres

"Mihai se simte din ce in ce mai bine. Am vorbit cu el aseara, semnele sunt din ce in ce mai bune. Am izbucnit in plans cand am vazut ca ma suna. E optimist si mai simte din cand in cand cate un nerv miscandu-se. Este un pas foarte mare ca simte, ne da sperante in primul rand lui, si apoi noua. Mihai asteapta acum sa fie mutat la o alta clinica, sa vedem cand si ce se va intampla cu e. Nici nu este lasat de doctori sa discute cu toata lumea pentru ca trece prin momente grele si trebuie sa fie supravegheat. Se simtea ca este afectat, este un om puternic, care va trece cu bine despre toate problemele pe care le are in acest moment", a declarat George Ogararu pentru Gsp.

Nesu a mentionat ca este emotionat de mesajele primite din partea romanilor: "Mihai a crezut si a luptat pana la capat ca se va face bine si rugaciunile lui au fost ascultate. Mi-a spus ca era impresionat pentru tot ce se intampla in Romania, era emotionat de toate mesajele pe care le-a primit din tara, despre mesajele primite de la jucatori, de la Sapunaru si de la restul jucatarilor".

"Prima data cand m-a sunat si i-am vazut numarul de telefon afisat am inceput sa plang, pentru ca mi-am facut tot felul de supozitii despre ceea ce putea intampla cu el. Abia astept sa ma intalnesc cu el, sa-l vad si probabil ca o sa trec pe la el inainte sa plec in Elvetia", a adaugat Ogararu.

Nesu s-a accidentat grav in data de zece mai, in timpul unui antrenament al formatiei la care activeaza, FC Utrecht. Fundasul roman a avut o vertebra rupta in zona superioara a coloanei vertebrale, fiind supus unei operatii de cinci ore. La trei saptamani de la incident, Nesu a inceput sa-si simta membrele, urmand a fi transprotat la o alta clinica din Utrecht pentru a incepe recuperarea.