Rapid a facut inca doua miscari pe piata transferurilor si a ajuns deja la un acord cu Romeo Surdu (Steaua) si Dan Alexa (FC Timisoara). Presedintele clubului din Giulesti, Dinu Gheorghe, a confirmat acordul cu cei doi jucatori, anuntand si intentia de a-l readuce la echipa pe Ianis Zicu.

Surdu (stanga) si Alexa (dreapta) au semnat cu RapidFoto: Agerpres

"Ciprian Deac, Iulian Apostol, Cristi Oros, Dan Alexa si Romeo Surdu au semnat u Rapid. Mai avem doua pozitii unde trebuie sa ne intarim. Noi l-am dori si pe Zicu, dar sa vedem. Trebuie sa aducem un aparator central neaparat. Marius Constantin va ramane in continuare la echipa a doua, in timp ce Candido Costa si Vidanov vor pleca cu siguranta", a declarat Dinu Gheorghe la sport.ro.

Desi Copos a anuntat ca Razvan lucescu a semnat un contract pe patru ani, presedintele Rapidului a mentionat ca intelegerea nu a fost inca parafata: "Eu astept sa ma intalnesc cu Razvan. Asta ne dorim noi, deocamdata nu a semnat. Noi vrem sa vina. Dar inca nu a pus semnatura pe contract. Nu am stabilit nimic contractual deocamdata".