Razvan Lucescu a cerut sprijinul publicului pentru meciul decisiv cu Bosnia, programat vineri pe Stadionul Giulesti. Selectionerul a anuntat ca purtatorul banderolei de capitan va fi decis in ziua meciului si a mai spus ca daca nu vor mai aparea greselile din Bosnia, Romania are prima sansa. Lucescu a refuzat sa vorbeasca despre eventuala plecare de la nationala dupa acest meci.

Razvan Lucescu, al doilea esec consecutivFoto: Hotnews

Citeva dintre declaratiile lui Razvan Lucescu:

- Vom avea publicul de partea noastra

- Va fi foarte importanta forma lui Mutu si Marica, cei doi jucatori de atac ai nostri

- In Bosnia, problema noastra e ca nu am avut incredere

- Utima oara am vorbit cu Chivu saptamina trecuta

- Sper sa fiu fericit miine seara, alaturi de baieti

- Miine se va decide cine poarta banderola. Banderola e un subiect important, nu e doar o lupta intre orgolii

Intrebat daca va sta pe banca si la meciurile amicale din America de Sud, Lucescu a evitat raspunsul direct: "Nu e normal sa discutam daca voi antrena nationala si contra Braziliei".

"E o stare de spirit buna in lot. Am pregatit bine aceasta batalie importanta, dar cred ca este un avantaj sa ai liniste inainte de un asemenea meci decisiv. Daca ai fost concentrat si atent, e normal sa fie o atitudine buna. Maine (nr. vineri) vor juca doua echipe care-si vor propune acelasi lucru, victoria, iar Bosnia este o echipa foarte buna, tehnica.

Noi putem compensa prin agresivitate si determinare. Va fi o diferenta foarte mare de abordare din punct de vedere al curajului si al încrederii fata de ce a fost în Bosnia. Vom avea publicul de partea noastra, Bosnia va avea de înfruntat o presiune foarte mare. Va fi foarte importanta evolutia celor doi atacanti, Mutu si Marica. Aici ma refer si la faza de aparare, pentru ca avem nevoie de ajutorul lor.

Ambii au calitate si pot rezolva fazele de atac, dar va fi foarte importanta colaborarea lor în momentul în care pierdem mingea. Bosnia te poate pune in dificultate daca o lasi sa joace. Totusi, sunt convins ca vom castiga maine (nr. vineri). Chiar daca suntem prosti sau buni, avem nevoie de sprijinul fanilor" - Razvan Lucescu, in cadrul unei conferinte de presa.

Partida Romania - Bosnia se va desfasura vineri, pe Stadionul Giulesti, de la ora 21.00. Disputa va fi transmisa in direct de Tvr1 si LiveText de HotNews.ro.