Massimo Moratti a fost primit, in cursul zilei de miercuri, de catre presedintele Traian Basescu, in cadrul unei vizite care a urmarit sustinerea investitiilor italiene in Romania in sectoare precum energia, infrastructura si agricultura. Cu aceasta ocazie, patronul Interului a precizat ca fosta campioana a Italiei ii va prelungi contractul lui Cristi Chivu, informeaza Mediafax.

Moratti i-a dat un tricou presedintelui Traian BasescuFoto: AGERPRES

Traian Basescu a primit din partea lui Moratti un tricou al Interului cu numarul 51, acesta semnificand anul nasterii presedintelui Romaniei.

"Cum e cu Chivu? Ii veti prelungi contractul?", a intrebat presedintele roman, in timp ce Moratti i-a replicat: "Oh, bine, e un baiat extraordinar".

Nascut pe 26 octombrie 1980, Chivu a fost transferat la Inter in 2007, fundasul roman cucerind alaturi de formatia italiana titlul in Italia, Champions League, Cupa Italiei si Campionatul Mondial al Cluburilor. Fotbalistul roman primeste 5 milioane de euro pe sezon din partea nerr-azzurilor.

Massimo Moratti este presedintele Saras S.p.A, o companie care va investi in Romania. Saras S.p.A a luat fiinta in anul 1962, find intemeiata de catre Angelo Moratti, tatal actualului patron de la Inter. Are cartierul general in Sarroch (Italia) si 1810 angajati. Opereaza in zona de rafinare a petroului si in productia de energie electrica.