Patronul FC Timisoara, Marian Iancu, a anuntat, marti, dupa ce Comisia de Apel a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a hotarat sa nu acorde clubului banatean licenta pentru sezonul viitor, ca isi va face dreptate in justitie, acuzand ca acesta este "un scenariu pregatit inainte de finalul campionatului".

Poli TimisoaraFoto: Rompres

"Nu e o decizie soc. Ne asteptam la aceasta veste si ne-am luat si masuri. De aici incolo lucrurile vor merge in instantele civile. Vom face plangeri penale la Parchet impotriva tuturor membrilor Comisiei. Justitia din Romania isi va spune cuvantul. Dupa vom vorbi din nou si va vom spune verdictul. Suntem pregatiti de orice. Un club organizat trebuie sa faca fata la astfel de socuri. Cei care sunt de vina vor plati mai devreme sau mai tarziu", a declarat Marian Iancu la sport.ro.

"E un abuz. Vom cere expertiza tuturor licentelor. Nu ma intereseaza sa fac rau nimanui ci sa iasa la iveala modul partinitor in care s-a facut licentierea. Ducem razboiul pana la capat. Acesta este un scenariu pregatit inainte de finalul campionatului. Vroiau sa ne opreasca cu orice pret, deoarece sportiv era foarte greu", a continuat patronul Timisoarei.

Referitor la viitorul echipei din Timisoara, oficialul a spus: "Indiferent daca ne vor duce in Liga a treia, pe Marte sau pe Luna ne va fi greu, dar vom continua. Eram pregatiti de orice fel de abuz. Sunt singur ca nu vom fi singuri in lupta si vom dovedi ca aceste marsavii nu au puterea de a pune capat unei istorii de 90 de ani. Oricare ar fi stituatia, jucatorii vor fi platiti la zi. Cei care sunt de valoare probabil vor pleca, iar clubul se va organiza mai departe".