"Un nenorocit de la Federatie a facut demersuri la UEFA ca sa nu primim licenta. Din cauza celor din FRF am pierdut un milion si jumatate de euro", a precizat Marian Iancu, patronul Timisoarei, in legatura cu situatia echipei de pe Dan Paltinisanu. In conditiile in care forul fotbalistic european le-ar interzice banatenilor participarea in viitorul sezon al cupelor europene, FC Vaslui ar urma sa evolueze in preliminariile Champions League, iar Gaz Metan Medias in Europa League.

Marian Iancu, patron Poli TimisoaraFoto: AGERPRES

"FRF a facut recurs ca am luat licenta! Vor Timisoara retrogradata in Liga a III-a. Sa-i ia dracu' pe toti! Un nenorocit de la Federatie (nr. Viorel Duru) a facut demersuri la UEFA ca sa nu primim licenta. Din cauza celor din FRF am pierdut un milion si jumatate de euro", a precizat Marian Iancu la gsptv.

Situatia Timisoarei:

Formatia Viola a obtinut licenta pentru campionatul intern, cu toate ca a avut probleme legate de o divizare a societatii care se ocupa de administrarea echipei. Acest lucru este interzis de catre UEFA. Comisia de Licentiere din cadrul FRF a trimis documentatia la forul european (a facut recurs la decizia de licentiere), iar verdictul este categoric: Timisoara nu are voie in Europa.

Decizia finala va fi data pe 31 mai.

Liga 1, reprezentante in cupele europene, sezonul 2011-2012:

Otelul Galati - grupele Champions League (competitia va incepe pe 13/14 septembrie)

FC Vaslui - turul 3 preliminar Champions League (competitia va incepe pe 26/27 iulie)

Rapid Bucuresti - play-off Europa League (competitia va incepe pe 18 august)

Steaua Bucuresti - play-off Europa League (competitia va incepe pe 18 august)

Dinamo - turul 3 preliminar Europa League (competitia va incepe pe 28 iulie)

Gaz Metan Medias - turul 2 preliminar Europa League (competitia va incepe pe 14 iulie), conform gsp.