Organizatorii finalei Cupei Romaniei la fotbal au anuntat ca biletele pentru finala de miercuri s-au vandut in aproximativ 40 de minute, informeaza Mediafax. Cele 680 de tichete au fost mult prea putine in comparatie cu numarul mare de cereri. Partida Steaua - Dinamo se va disputa miercuri, 25 mai, de la ora 21.15.

Stadionul Tineretului Foto: fcbrasov.ro

In cursul zilei de luni, la Brasov au fost scoase la vanzare 680 de tichete pentru finala Cupei Romaniei. In doar 40 de minute, acestea au fost epuizate.

"Nu am avut ce face, am primit la club doar jumatate din biletele promise initial de federatie, doar 900 in loc de 1700. Nu am avut ce face si pana la urma am tinut cateva bilete pentru jucatori si sponsorii care au fost alaturi de noi. Pana si jucatorilor nu le-am dat decat doua bilete, nu am avut ce face. Imi pare rau sincer de oamenii care nu vor mai apuca bilete, dar nu a depins de noi" - Iosif Kovacs, presedintele FC Brasov.

Numarul total al biletelor primite de catre organizatori pentru a fi vandute la Brasov a fost de 900, in loc de 1700 cat promisese initial FRF.

Finala dintre Steaua si Dinamo se va disputa miercuri, 25 mai, pe Stadionul Tineretului din Brasov, de la ora 21.15. Disputa va fi in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro.