Real Madrid a inceput in forta pregatirea pentru sezonul viitor, echipa antrenata de Jose Mourinho anuntand cel de-al doilea transfer: Hamit Altintop, informeaza site-ul oficial al vicecampioanei Spaniei. Dupa Ozil, Khedira si Nuri Sahin (fost Borussia), Altintop (sosit de la Bayern Munchen) este al-4-lea fotbalist adus de madrileni din Bundesliga in ultima perioada.

Hamit Altintop Foto: realmadrid.com

Nuri Sahin a fost prima miscare a galacticilor in incercarea de a opri suprematia Barcelonei, mijlocasul fiind adus de la Borussia Dortmund.

Al doilea transfer facut de Mourinho in perspectiva noului sezon este Hamit Altintop. Mijlocasul turc a venit liber de contract de la Bayern Munchen, Realul aducandu-l gratis.

In varsta de 28 de ani, Hamit a semnat o intelegere valabila pentru urmatorii patru ani cu echipa de pe Santiago Bernabeu. "Un vis a devenit realitate, acela de a juca la Real Madrid", a precizat jucatorul.

La Bayern Munchen, Altintop a castigat urmatoarele trofee: Titlul din Bundesliga (2008, 2010), Cupa Germaniei (2008, 2010), Supercupa Germaniei (2010).