Dupa ce a ramas cu sase pachete nevandute, Liga Profesionista de Fotbal a luat decizia de a-si face propria televiziune pentru a transmite disputele din Liga 1. Pentru a simplifica lucrurile, forul condus de Dumitru Dragomir vrea sa cumpare un post tv care emite deja, lucru confirmat chiar de catre seful LPF, care nu a facut public insa numele postului vizat. Intrebata de HotNews.ro despre o posibila negociere cu LPF, Sabina Petre - Antena TV Group, a declarat: "Luam in calcul orice varianta, ne dorim tot ce e mai bun pentru Gsp tv. Nu confirm informatia, dar nici nu o infirm".

"In momentul acesta, nu pot sa va dau mai multe detalii. Oricum, in urmatoarele zile se va stabili ce si cum. Aceste discutii vor fi si in functie de programul Ligii Profesioniste de Fotbal. GSP TV este copilul nostru la care tinem foarte mult, iar tocmai pentru ca tinem mult la el luam in calcul orice varianta", a mai spus Sabina Petre pentru HotNews.ro.

LFP confirma faptul ca va cumpara o televiziune.

"Azi (n.r. miercuri) vine o doamna care conduce o televiziune ca sa discutam preluarea acesteia de catre Liga! Probabil ca ne vom si intelege", a declarat Dumitru Dragomir, presedintele LPF, pentru Prosport.

"Liga nu mai vrea sa vanda celelalte sase pachete ramase. TVR nu s-a tinut de cuvant sa vina cu banii si a iesit din discutie, noi avem un pachet dat free to air, la Antena 1, asa cum ne-a cerut Consiliul Concurentei, asa ca suntem acoperiti. Vom cumpara un post de sport existent si gata, acolo vor putea fi vazute partidele! GSPTV sau altul, nu pot spune cu cine mai discutam. O sa producem noi tot ce trebuie si vom vinde televiziunilor interesate. O sa vedeti ca vom lua bani mai multi asa" - Dumitru Dragomir (gsp.ro).

Ce a vandut LFP pana acum:

Pachetul 1 - catre RCS&RDS pentru 13,2 milioane de euro fara TVA (pentru trei sezoane).

Pachetul 2 - catre Romtelecom pentru 12,9 milioane de euro fara TVA (pentru trei sezoane).

Pachetul 8 - catre Antena 1 pentru 10,5 milioane de euro fara TVA (pentru trei sezoane).

Pentru pachetele 3,4,5,6,7 si 9 nu a licitat nimeni.