Universitatea Craiova a obtinut doar o remiza la Bistrita, scor 1-1, si a pierdut orice sansa de a ramane in Liga 1 in sezonul viitor. Patronul formatiei craiovene, Adrian Mititelu, acuza insa arbitrajul din meciul de luni, sustinand ca arbitrul Cristi Balaj a favorizat echipa lui Jean Padureanu.

Adrian MititeluFoto: Rompres

"Am fost furati iarasi. Am avut un gol de 2-1 perfect valabil, care ne-a fost anulat. Cum sa intrerupi meciul cand jucatorul scapa spre poarta!? Ii da lui Prepelita galben aiurea, de la inceput, ca sa ne intimideze. Dupa ce ca avem atatea necazuri, mai suntem si furati. Am crezut ca acest Balaj e om de onoare, dar ne-a furat, e neserios si fara obraz. Dinainte de meci batea apropouri ca suntem retrogradati. E omul cooperativei. A fost viciere grava de rezultat si Balaj a contribuit mult la retrogradarea Craiovei. Balaj e prietenul lui Jean Padureanu si in aceasta seara si-a ajutat amicul. E o rusine de arbitru", a declarat Adrian Mititelu la Digisport, citat de editie.ro.

"Din minutul unu a fost un arbitraj in favoarea Bistritei. Suntem victima mafiei din fotbalul romanesc. Unde este fair-play-ul din fotbalul romanesc? Ce sa le mai spun eu copiilor astora despre fotbal? E o mafie in fotbalul romanesc care decide cine ia campionatul si cine retrogradeaza, dupa propriile interese. Asta e fair-play? Unde e FIFA sau UEFA sa ia masuri?", a adaugat patronul Universitatii.

Universitatea Craiova a retrogradat in Liga a doua pentru a doua oara in istoria clubului, alaturi de ea urmand a parasi Liga 1 Sportul Studentesc, Unirea Urziceni si Victoria Branesti.