​Sergio Busquets a scapat de o suspendare din partea UEFA, iar Josep Guardiola va putea alinia cel mai bun 11 in finala Champions League. Presa din Spania a scris, marti, despre cum va arata echipa blau-grana care va infrunta pe Manchester United. "Va fi cel mai frumos meci", a precizat tehnicianul catalanilor in legatura cu ultimul act de pe Wembley.

FC BarcelonaFoto: Reuters

Marea temere a lui Guardiola era aceea ca Sergio Busquets nu va putea fi folosit impotriva lui United. "Este un jucator extrem de important pentru noi, ma bucur ca va putea evolua", a precizat Guardiola.

Echipa cu care Pep va incepe disputa de pe Wembley va avea in componenta tot ce are Barcelona mai bun. Este formatia care a umilit cu 5-0 pe Real Madrid in noiembrie 2010.

Marea surpriza a tehnicianului iberic va fi Eric Abidal, jucator care de-abia a trecut peste o operatie dificila (pentru o tumoare la ficat).

Vor lipsi Gabi Milito (accidentat) si Jose Manuel Pinto (suspendat de catre UEFA).

Barcelona, echipa pentru meciul cu Manchester:

Valdes - Alves, Pique, Puyol, Abidal - Busquets, Xavi, Iniesta - Pedro, Messi, Villa.

Finala Champions League dintre FC Barcelona si Manchester United va avea loc in data de 28 mai, de la ora 21.45, pe stadionul Wembley din Londra.