Argentinianul Diego Maradona a ajuns la un acord cu formatia Al Wasl din Emiratele Arabe Unite (in prezent pe locul patru in campionatul intern), urmand a sta la carma echipei pentru urmatorii doi ani. Mandatul lui Maradona va incepe in luna iulie, argentinianul avand ca obiectiv urcarea echipei "pe noi culmi".

Diego MaradonaFoto: Reuters

Dupa ce sambata Maradona a vizitat baza de pregatire a clubului, oficialii de la Al-Wasl au anuntat, luni, ca au ajuns la un acord cu tehnicianul argentinian. "Al Wasl a devenit sinonim cu realizarile de acest calibru si suntem foarte incantati sa ii spunem bun venit lui Maradona pentru un lung sir de premii in istoria clubului", a declarat Marwan Bin Bayat, presedintele Al Wasl.

Oficialii, care cautau un antrenor din martie, de cand l-au concediat pe Sergio Faris, nu au vrut sa faca publice detaliile contractului, declarand doar ca intelegerea se intinde pe o perioada de doi ani, Maradona urmand a fi responsabil cu urcarea echipei "pe noi culmi".

Fost tehnician la Deportivo Mandiyu in 1994 si Racing Club in 1995, Diego Maradona a antrenat ultima data nationala Argentinei, cu care a ajuns in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Africa de Sud, in 2010.