Amenintata cu retrogradarea, Universitatea Craiova a ramas din nou fara antrenor. Dupa ce in urma cu o saptamana Laurentiu Reghecampf a fost indepartat de pe banca tehnica a oltenilor, sambata, Aurel Ticleanu si-a prezentat demisia, lasand-o pe Universitatea Craiova fara antrenor inaintea meciului cu Dinamo Bucuresti.

Ticleanu a plecat de la U CraiovaFoto: AGERPRES

"Mi-am luat la revedere de la Adrian si nu ma intereseaza ce zice de acum inainte. Un singur lucru sa tina cont, ca eu am venit la echipa asta cu inima deschisa si nici un membru din familia mea nu m-a sustinut cand am luat aceasta decizie. Eu am facut totul pentru Universitatea. Demonstrez prin plecarea mea ca eu nu l-am lucrat nici pe Napoli si nici pe Reghecampf. Va repet, de acum inainte nu ma mai intereseaza ce zice Mititelu. Daca el vrea sa va spuna tot ce s-a intamplat, atunci e doar problema lui. Eu, din respect pentru Universitatea si suporterii acestei echipe prefer sa tac din gura. Sunt sigur ca lumea o sa ma inteleaga". a declarat Ticleanu pentru prosport.ro.

Cei care se vor conduce Craiova de pe banca in urmatoarele meciuri sunt cel mai probabil George Bita si Sandu Tabarca. Cu trei etape ramase de disputat pana la finalul sezonului, Universitatea este la patru puncte de locul ce ii asigura prezenta in Liga 1 si in sezonul viitor. Luni, de la ora 20:00, Craiova intalneste pe Dinamo Bucuresti, urmand ca in ultimele doua partide sa infrunte pe Gloria Bistrita si Gaz Metan.