Campioana CFR Cluj a castigat pe terenul lui Dinamo, in ultimul meci din etapa 31 a Ligii 1. Ardelenii au meritul de a fi intors scorul: condusi in minutul 14 (Danciulescu, penalty), jucatorii antrenorului Alin Minteuan au egalat rapid (Batin, 20) si au dat lovitura in minutul 75, cand Hora a inscris golul victoriei. ​

Ioan Andone, final de drum cu DinamoFoto: fcdinamo.ro

La final, suporterii bucuresteni i-au cerut antrenorului Ioan Andone sa demisioneze. Tehnicianul a dezvaluit, la conferinta de presa, ca intentioneaza sa isi respecte in intregime contractul cu Dinamo: "Mai stau doi ani!"

"Trebuia sa avem 3-0 la pauza! In loc de asta, CFR ne-a egalat, un gol cam intamplator, apoi ne-a dominat. Nu contest victoria lor, pentru ca in repriza a doua am avut noroc cu portarul, ca primeam multe goluri daca nu era el! Striga suporterii impotriva mea? Sa strige, bine ca nu-i injura pe fotbalisti. Eu sunt la Dinamo pentru un proiect si intentionez sa il duc pana la capat. Mai stau doi ani aici!" - Ioan Andone, antrenor Dinamo.

"Situatia se complica in zona Europa League: dupa cum incepuse meciul, nu trebuia sa pierdem punctele. Suntem obligati sa mergem la Craiova pentru victorie. Nu sunt obisnuit sa vad Dinamo pe locul 5... " - Ionel Danciulescu, A1.

"Ma bucur ca echipa a avut o reactie pozitiva, dupa infrangerea cu Otelul, din etapa trecuta. I-am vazut montati, au aratat caracter si au reusit sa castige. Obiectivele noatre? S-au cam dus... Daca am fi batut Otelul, poate ca vorbeam altfel despre Europa League. Oricum, avem inca trei meciuri, incercam sa le castigam." - Alin Minteuan, antrenor CFR.