Dupa un sezon dezamagitor, Steaua si Rapid se vor duela pentru un loc de Europa League, cele doua echipe fiind despartite in clasament de doar un punct. Ros-albastrii nu i-au mai invins pe giulesteni in Ghencea din octombrie 2002, iar in aceasta seara spera sa depaseasca acest complex. Partida Steaua - Rapid va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20.30.

Duel pentru minge in Rapid - SteauaFoto: HotNews / DP

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu - Martinovic, Gardos, Geraldo, Latovlevic - Brandan - Nicolita, Radut, Tanase, Surdu - Bilasco. Antrenor: Sorin Cartu.

Absenti: Galamaz, Ricardo si Bicfalvi (accidentati), Bonfim (exclus din lot de Sorin Cartu).

Rapid: Coman - Rui Duarte, Antonio, Glauber, Bozovic - Roman, Lazar, Grigore, Frunza - Herea, Pancu. Antrenor: Marian Rada.

Absenti: Cassio, Sburlea (accidentati), Spadacio (plecat de la echipa), Marius Constantin (retrogradat la echipa a doua).

Palmares direct:

Steaua si Rapid s-au intalnit de 105 ori. Ros-albastrii au obtinut 41 de victorii, giulestenii 26, in timp ce 38 de meciuri s-au incheiat la egalitate. Golaveraj: 164-126.

Ultima victorie a Rapidului in Ghencea a fost consemnata pe 15 mai 2009, scor 2-1. In partida din tur, cele doua rivale au incheiat la egalitate, scor 0-0.

Arbitri: Robert Dumitru (central), Adrian Vidan, Aurel Onita (asistenti) - Teodor Craciunescu (rezerva).

Ultimele meciuri:

Pandurii - Rapid 0-1 (Pancu 85')

Steaua - Gloria 3-1 (Onofras 24', Dica 43', 51' - Balba 26').

Click aici pentru rezultate si clasament.