Real Madrid a parasit Champions League in semifinale, echipa pregatita de Jose Mourinho fiind eliminata de catre FC Barcelona, marea rivala. "A fost misiune imposibila 4. Sezonul viitor sa le dea direct trofeul. Stiam ca se va intampla asa ceva", a comentat Cristiano Ronaldo, facand referire la arbitrajul dublei manse cu formatia blau-grana.

Cristiano Ronaldo Foto: Reuters

"A fost misiune imposibila 4. Poate era mai bine sa nu ne prezentam. Sezonul viitoar sa le dea direct trofeul. Mascherano nu cadea in acest fel cand evolua in Anglia, in schimb la Barcelona pare ca moare la fiecare atingere. E dificil sa joci in aceste conditii, asta nu mai este fotbal. Reusita lui Higuain a fost perfect valabila", a declarat Cristiano Ronaldo la finalul partidei de pe Nou Camp.

"S-a vazut destul de clar ca maniera de abitraj a fost intr-o singura directie. Nu am vazut foarte clar faza golului lui Higuain, dar toata lumea a spus ca a fost valabil. Daca s-a calificat Barcelona gratie arbitrajelor? Pot doar sa spun ca echipa Real este mandra de evolutia sa. Nu vreau sa spun mai multe" - Aitor Karanka, antrenor secund Real Madrid.

"Nimanui nu-i place sa fie eliminat intr-un asemenea mod. Nu inteleg de ce a trebuit sa fie aceasta istoria semifinalei. Arbitrii ne-au mitraliat. Nu imi iese din cap faza din tur, eliminarea lui Pepe. Am aratat ca in 11 contra 11 putem sa facem fata Barcelonei. Au fost doua decizii care au influentat echipa calificata pentru finala de pe Wembley" - Iker Casillas.