Stilul defensiv adoptat de Jose Mourinho in unele partide importante nu este pe placul tuturor, "antrenorul de trofee" fiind desfiintat pentru antifotbalul pe care il practica. "Mourinho este o rusine pentru Real Madrid. Prin jocul prestat distruge reputatia unui club legendar", a precizat antrenorul Ottmar Hitzfeld, castigator al Ligii Campionilor cu Borussia Dortmund si Bayern Munchen.

Jose Mourinho Foto: Reuters

"Jose Mourinho este o rusine pentru Real Madrid. Portughezul distruge reputatia si imaginea unui club legendar. Din fericire, metodele acestuia de a distruge jocul nu merg intotdeauna (nr. Barcelona a invins cu 2-0 pe Bernabeu). Stilul de joc adoptat de catre Mourinho nu face reclama unei formatii de calibrul Madridului", a precizatHitzfeld, citat de presa iberica.

Intrebat daca are vreo amintire legata de Jose Mourinho, germanul a raspuns sec: "l-am intalnit la un seminar UEFA, iar atitudinea lui a fost aroganta", a completat selectionerul Elvetiei.

In varsta de 62 de ani, Ottmar Hitzfeld a castigat de-a lungul carierei de antrenor doua Ligi ale Campionilor (cu Borussia in 1997 si cu Bayern Munchen in 2001) si sapte titluri de campion in Bundesliga (doua cu Dortmund si cinci cu Bayern).