"Laurentiu Reghemcampf nu se va mai ocupa de pregatirea echipei. S-a autosuspendat din functie pana la finalul campionatului", a precizat Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, pentru HotNews.ro. In aceste conditii, de pregatirea formatiei de pe "Ion Oblemenco" se va ocupa Aurica Ticleanu, directorul tehnic al Stiintei.

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

"Laurentiu Reghemcampf nu se va mai ocupa de pregatirea echipei. S-a autosuspendat din functie pana la finalul campionatului. Totul a inceput dupa ce am avut unele divergente cu dansul. Nu l-a dat nimeni afara, a plecat singur, a fost decizia lui. Aurica Ticleanu va pregati formatia", a precizat Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, pentru HotNews.ro.

In varsta de 35 de ani, Reghecampf a venit la Craiova in locul lui Nicolo Napoli, tehnicianul italian fiind indepartat din cauza rezultatelor slabe ale Stiintei.

"Am fost anuntat ca voi fi suspendat. Probabil voi fi trimis la echipa a doua. Astept sa vad motivele. Eu nu am fost de acord cu unele lucruri. Ieri a fost un incident cu cei trei jucatori care au revenit la echipa (nr. fratii Costea si Dina) cu care nu am fost de acord. Acestia si-au permis sa manance pizza si eu i-am suspendat pentru meciul de azi (nr. duminica), considerand ca nu e normal ceea ce fac ei. Am fost anuntat ca sunt suspendat. Au fost alesi ei si nu eu" - Laurentiu Reghecampf (prosport).

Cu fostul international pe banca tehnica, Universitatea a reusit doar o singura victorie, 2-1 cu FCM Targu Mures, in sase etape. Formatia fanion a Olteniei se afla pe locul 15 in clasament, la o distanta de sase puncte de Gloria Bistrita, echipa aflata pe ultima pozitie care asigura ramanerea in Liga 1.

De la ora 14, Universitatea Craiova va intalni pe Unirea Urziceni, pe stadionul "Ion Oblemenco".

Click aici pentru rezultate si clasament.