"Nu am orgolii sau ambitii sa tin de scaunul Stelei. Am vrut sa plec, dar Gigi (nr. patronul Stelei) mi-a cerut sa stau pana la final. Am decis sa raman pentru astea 21 de zile", a precizat Sorin Cartu, in cadrul unei conferinte de presa, despre viitorul sau pe banca tehnica a ros-albastrilor. Duminica, de la ora 20.30, Steaua va intalni, in Ghencea, pe Gloria Bistrita.

Sorin Cartu Foto: Reuters

"Lumea prefera, cum e cazul lui Gigi, sa intre in niste polemici care fac foarte mare rau echipei. E problema lui, poate sa continue asa. Eu am avut o discutie cu el ieri (nr. vineri), am vrut sa plec. Dupa discutia pe care am avut-o, a zis «Domne, ca sa nu ma lasi, ca mai sunt meciurile astea, ca luam Cupa». Am decis sa raman pentru astea 21 de zile" - Sorin Cartu, intr-o conferinta de presa, conform Mediafax.

"I-am zis ca poate e mai mult ajutor daca ma dau la o parte decat de a ramane la echipa. Pe mine nu ma tine postul la Steaua. Nu am orgolii sau ambitii sa tin de scaunul Stelei, sa-mi iau nu stiu ce despagubiri. Nu ma intereseaza nimic, nici financiar, nici de glorie sportiva. Nu trebuie sa ne atacam. Mai am 21 de zile, vreau sa-mi testez capacitatile masochiste ale organismului. La sfarsit, tragem linie si ne spunem la revedere".

Nu va mai participa la conferintele care au loc inaintea meciurilor

"N-am sa mai particip la conferinte inainte de meci, doar dupa, si nu voi mai discuta decat despre probleme tehnice. Nu voi mai raspunde la niciun comentariu facut de cineva din club".

Bonfim, nicio sansa de revenire in mandatul sau

"Cu mine, Bonfim nu va mai avea nicio sansa. Nu pot accepta subminarea autoritatii antrenorului. Eu nu-l voi mai antrena cat timp voi mai fi aici. La Severin, n-am observat cand m-a înjurat, eram cu spatele. Pe urma am vazut la televizor si am facut legatura cu autoritatea si debandada. Eu am trecut prin multe in fotbal".

"Sunt mai antrenor in fotbal decat e Bonfim jucator, sunt mai antrenor decat au fost altii patroni sau decat multi dintre patroni. Asa ca nu-mi fac eu niciun fel de problema. La mine e ori alba ori neagra. De asta a si fost discutia mea de ieri, sa punem lucrurile la punct, dar mi-a zis in continuare ca sunt mai de ajutorin ultimele cinci etape decat sa plec", a conchis Sorin Cartu.

Dupa disputarea a 29 de etape din Liga 1, Steaua se afla pe locul 5, cu 47 de puncte, la noua lungimi distanta de liderul FC Timisoara.