Dupa cinci ani de judecata, Gabi Popescu a castigat procesul cu Ferrari, fostul international romana urmand sa primeasca despagubiri de aproape 400.000 de euro din partea constructorului italian, informeaza autoevolution.com. In 2006, la putin timp dupa cumparare, modelul "Ferrari 612 Scaglietti" a luat foc pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Italienii au precizat ca vina este a soferului, iar Popescu i-a chemat in instanta pentru a-si face dreptate.

Ferrari, in flacari pe A1Foto: Captura YouTube

In anul 2006, modelul "Ferrari 612 Scaglietti" s-a facut scrum pe autostrada Bucuresti-Pitesti, la putin timp dupa cumparare. Imediat dupa incident, italienii au precizat ca nu-l vor despagubi in niciun fel pe Gabi Popescu, vina fiind exclusiv a soferului.

Fostul international roman i-a actionat in judecata pe cei de la Ferrari, iar dupa cinci ani, Popescu a castigat procesul.

Astfel, constructorul italian va fi nevoit sa-i dea lui Popescu 288.000 de euro reprezentand valoarea masinii "Ferrari 612 Scaglietti". La aceastea, se adauga dobanda de 44.000 de euro, plus daune morale de 50.000 de euro si 55.000 de lei cheltuieli de judecata.