Brazilianul Eder Bonfim a fost dat din nou afara de la Steaua de catre Sorin Cartu. Enervat ca jucatorul l-a injurat dupa ce a fost schimbat in repriza a doua cu Pandurii, tehnicianul ros-albastru i-a comunicat lui Bonfim ca "nu mai are ce cauta la antrenamente". Bonfim neaga ca injuratura sa i-ar fi fost adresata antrenorului: "M-am injurat pe mine".

Eder BonfimFoto: HotNews / DP

La o distanta de doua saptamani dupa ce l-a trimis pe Bonfim la echipa a doua ca urmare a escapadei din cantonamentul ros-albastrilor (brazilianul fiind ulterior iertat si reprimit la lot), Sorin Cartu l-a dat din nou afara pe Bonfim. De aceasta data, tehnicianul din Ghencea a fost deranjat de jignirile brazilianului.

"I-am explicat baiatului . Am trecut cu vederea. N-a inteles nici lucrul asta. Acum am vazut si eu reactia lui dupa meci. Mi s-a spus ca a facut niste gesturi dupa ce l-am schimbat si am vorbit cu staff-ul in autocar, sa-mi spuna ce s-a intamplat", a declarat Sorin Cartu la sport.ro.

"La televizor am vazut ca a injurat, ca si a doua zi l-am luat si am vorbit cu el: . Nu mai are ce cauta la antrenamentele mele, sa il antreneze Caramarin sau altcineva, eu l-am dat afara din vestiar. Mai departe, ce face clubul, nu stiu. I-am zis si lui Gigi, ce hotaraste mai departe nu e problema mea", a adaugat Cartu.

Intr-o interventie telefonica la Gsptv, Bonfim a anegat faptul ca l-ar fi injurat pe Cartu: "Mi-a zis ca nu mai poate sa ma antreneze. Acum o sa vedem ce facem in continuare. Nu l-am injurat. Am fost suparat pe meciul pe care l-am facut. Am injurat normal, ca un jucator suparat, dar nu pe el. M-am injurat pe mine".

Steaua a remizat, joi, cu formatia Pandurii Targu Jiu, scor 1-1, in cea de-a XXIX-a etapa a Ligii 1.