Antrenor al echipei a doua a Rapidului, Marian Rada a ajuns la un acord cu oficialii giulesteni pentru a prelua echipa mare pana la finalul sezonului, urmand ca secundul sau sa fie Daniel Pancu. Principalul sau obiectiv pentru cele cinci etape ramase de disputat din acest sezon va fi sa califice echipa in Europa League.

Marian RadaFoto: AGERPRES

Dupa infrangerea din meciul cu Sportul Studentesc, Rapid s-a despartit miercuri de Marius Sumudica, oficialii giulesteni considerand ca aceasta este solutia optima pentru toti cei implicati. George Copos si presedintele Dinu Gheorghe au discutat joi cu Marian Rada si au ajuns la um acord pentru ca acesta sa conduca echipa pana la vara.

"Marian Rada va fi antrenorul Rapidului pana la sfarsitul acestui sezon si apoi vom vedea ce vom face. El a fost mereu mantaua de vreme rea a Rapidului si credem foarte mult in el. Eu cred ca Marian Rada este cea mai buna solutie pentru Rapid in situatia de fata. El si cu Daniel Pancu antrenor secund sunt convins ca vor duce Rapidul in Liga Europa la sfarsitul campionatului. Dar mai sunt cinci etape, la sfarsit vom afla sigur daca am luat cea mai buna hotarare astazi", a declarat actionarul majoritar al clubului, George Copos, pentru Mediafax.

"Am fost si am discutat, dar nu pot sa spun acum daca voi conduce Rapidul pana la vara. Va fi o conferinta de presa la antrenamentul de joi seara. Eu sunt de 28 de ani la Rapid si sunt sensibil atunci cand clubul are nevoie si voi fi intotdeauna dispus sa ajut. S-ar putea ca diseara eu sa conduc antrenamentul primei echipe. Vom vedea ce va fi mai departe", a mentionat Marian Rada, potrivit aceleiasi surse.