Atacantul togolez Emmanuel Adebayor a criticat atitudinea de pe teren a jucatorilor Barcelonei, mentionand ca Messi si compania "cad si se plang ca niste copii la fiecare duel". Suparat pe "teatrul" pe care il joaca echipa catalana, jucatorul Realului a declarat ca Barcelona este "departe de ideea de fair play".

Emmanuel Adebayor (Real Madrid)Foto: Reuters

"Jucam un sport de barbati si de fiecare data cand jucam impotriva Barcelonei, de fiecare data cand ii atingem, ei cad pe gazon si incep sa planga ca niste copii", a declarat Adebayor dupa meciul pierdut pe Santiago Bernabeu.

"Am jucat de trei ori impotriva lor si de fiecare data a trebuit sa o facem in zece oameni. Toata lumea vorbeste despre fair-play-ul Barcelonei, dar cred ca ei sunt departe de ideea de fair play. La fiecare contact corp la corp sau intr-un duel pentru balon ei cad pe gazon si plang, punandu-si repede mana la fata", a continuat togolezul.

Adebayor a laudat jocul prestat de catalani, insa i-a indemnat sa inceteze cu lamentarile: "Antrenorul, suporterii si jucatorii de pe banca se plang tot timpul. Barca este un club fantastic, care joaca un fotbal fantastic, dar trebuie sa inceteze cu aceste lucruri".

Barcelona a castigat, miercuri, mansa tur a semifinalelor Ligii Campionilor, in fata celor de la Real Madrid, scor 2-0, ambele goluri fiind reusite de Lionel Messi. Mansa retur se va disputa martea viitoare, pe 3 mai.