Al treilea episod "Real vs Barca" s-a transformat intr-un razboi exagerat al nervilor: dupa o prima repriza crispata, cu foarte putine actiuni de poarta, dar cu multe provocari la nivelul terenului, a rabufnit... portarul de rezerva al Barcei, Pinto: implicat in incidente, in timpul pauzei, Pinto a fost eliminat.

Foto:

Desi partea secunda a debutat cu ceva mai mult dinamism (in special datorita Madridului care s-a hotarat sa nu mai astepte la infinit), meciul s-a intors iute la imaginea unui duel al provocarilor - in minutul 61, arbitrul german Stark l-a eliminat pe Pepe, pentru un fault dur comis asupra lui Dani Alves. La aceeasi faza, antrenorul Jose Mourinho a fost trimis in tribuna, din cauza protestelor.

Cu om in plus, Barcelona a incercat sa-si impuna jocul de posesie prelungita. Pentru ca echipa nu a traversat o seara foarte inspirata, a fost nevoie de iesirea la rampa a lui Lionel Messi: scapat de "umbra" sa (Pepe), argentinianul a deschis scorul cu o deviere subtila a unei centrari sosite de la Afellay (77), iar in minutul 87 a marcat pentru 2-0, dupa o cursa care a amintit (iarasi) de celebrul gol al lui Maradona contra Angliei, in 1986.

Champions League, semifinale

Real - Barcelona 0-2 (Messi 77, 87)

Schalke - Manchester Utd 0-2 (Giggs 67, Rooney 69)

Jocurile retur se vor disputa saptamana viitoare.