"Real are prima sansa la calificare, dar mi-as dori ca Barcelona sa castige", a precizat Mircea Lucescu in legatura cu duelul de cinci stele dintre Real Madrid si FC Barcelona, din semifinalele Champions League (miercuri, 21.45, Tvr 1 direct, HotNews.ro LiveText). In incercarea de a opri jocul de pase al catalanilor, Jose Mourinho le-a cerut ingrijitorilor sa nu tunda iarba de pe Santiago Bernabeu.

Mircea Lucescu, infrangere cu Dinamo Kiev Foto: Reuters

"Real Madrid trece printr-un moment extraordinar dupa meciul din campionat. Real are jucatori de mare valoare, cumparati cu bani foarte grei. Barcelona isi construieste echipa prin propriile mijloace, pe cand Real se bazeaza pe foarte multi bani. Real are prima sansa, dar mi-as dori ca Barcelona sa castige pentru tot ceea ce a aratat pana acum. Daca ei ar castiga, atunci ar creste si valoarea lui Sahtior", a precizat Mircea Lucescu intr-o interventie la gsptv.

La fel cum s-a intamplat si inainte de partida din Primera Division (incheiata 1-1), gazonul de pe Santiago Bernabeu nu a fost tuns, aceasta fiind doleanta lui Jose Mourinho, dupa cum informeaza MundoDeportivo.com. Prin aceasta masura, tehnicianul lusitan incearca sa puna intr-o oarecare dificultate jocul de pase al catalanilor.

Partida Real Madrid - FC Barcelona, mansa tur a semifinalei Champions League, se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Santiago Bernabeu.